Testimoniale

Testimoniale primite de la clientii nostri

Bella Dent

Cautam de mai multe luni medicul stomatolog care sa reuseasca sa acapareze atentia si colaborarea fetitei noastre in vederea tratarii unor probleme stomatologice destul de importante! Am gasit-o pe doamna doctor Calenic Anca care, cu mult tact si dedicatie ne-a ajutat, iar Amalia vine de drag la cabinet!

Multumim!

Florescu Alexandra
Medic specialist ORL

Am descoperit-o pe Anca datorita pacientilor mei. Am dus intai copilul de nici doi ani, care a colaborat de la inceput relaxat, pentru orice a fost nevoie, a stat inclusiv la freza. Acum merg cu toti trei copiii regulat, si stiu ca orice e nevoie, vor fi de acord sa le faca Anca, pentru ca au incredere in ea, pentru ca e blanda si eficienta, pentru ca rezolva totul ca o joaca, impreuna cu Raluca. Le multumim amandurora, stim ca avem zambetul pe maini bune!

Ilinca Tranulis
Medic Pediatru

In urma cu aproximativ 1 an am avut probleme mari cu dantura. Dupa multe cautari si tratamente incepute la alte cabinete stomatologice, bunul Dumnezeu mi-a scos in cale Cabinetul Bella Dent. Aici am fost intampinata cu multa caldura si mi-a fost explicat cu termeni simpli, pe intelesul tuturor programull de tratament, iar preturile au fost super OK in comparatie cu alte cabinete stomatologice.

Implanturile, proteza fixa si tratamentele altor dinti au fost facute cu un grad mare de profesionalism, blandete si perfectiune. Doamna doctor Anca Calenic este un medic cu o inalta constiinta profesionala care face tot ce ii sta in puteri sa salveze si sa trateze orice dinte pentru a obtine tot ce este mai bun pentru pactent. Multumesc pe aceasta cale Doamne doctor Calenic Anca si Doamnei asistente Raluca.

Stan Elena
Pensionara
Contacteaza-ne si fa un consult de specialitate GRATUIT!

Bella Dent